Πληροφορίες σχετικά με την ενεργειακή απόδοση και τον οικολογικό σχεδιασμό των κονσολών της οικογένειας Nintendo Switch

Αυτές οι πληροφορίες παρέχονται για την κάλυψη των κανονιστικών απαιτήσεων αυτορρύθμισης της εθελοντικής συμφωνίας για τις κονσόλες παιχνιδιών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εθελοντική συμφωνία, συμπεριλαμβανομένης της μεθοδολογίας της, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.efficientgaming.eu.

Κατανάλωση ενέργειας τις κονσόλες της οικογένειας Nintendo Switch

Η μέση κατανάλωση ενέργειας της κονσόλες της οικογένειας Nintendo Switch σε διαφορετικές καταστάσεις λειτουργίας παρατίθεται παρακάτω.

  Nintendo Switch – OLED Model 
[HEG-001]
Nintendo Switch
[HAC-001(-01)]
  Λειτουργία τηλεόρασης Λειτουργία τηλεόρασης
Ενεργό παιχνίδι *1 6 W 7 W
Μετάδοση πολυμέσων (HD) *2 5 W 6 W
Μενού HOME 3 W 3 W
Sleep Mode (Wi-Fi συνδεδεμένο, ενσύρματο LAN δεν διατηρείται) 0.3 W
Maximum 0.5 W
0.3 W
Maximum 0.5 W
Sleep Mode (ενσύρματο LAN διατηρείται) 2.2 W -
Απενεργοποιημένη 0.3 W
Maximum 0.5 W
0.3 W
Maximum 0.5 W

Λάβετε υπόψη: οι τιμές έχουν στρογγυλοποιηθεί στην πλησιέστερη ακέραια τιμή. Μπορεί επίσης να υπάρχουν ορισμένες στατιστικές παραλλαγές στις εμφανιζόμενες τιμές κατανάλωσης ενέργειας. Οι τιμές θα μπορούσαν επίσης να αλλάξουν ανάλογα με το περιβάλλον και τις συνθήκες χρήσης.

*1 Η μέση κατανάλωση ενέργειας έχει μετρηθεί με τη χρήση του παιχνιδιού The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

*2 Η μέση κατανάλωση ενέργειας με ροή HD μέσω της εφαρμογής YouTube σε ποιότητα 1080p60 (δείγμα βίντεο: Nintendo Direct | E3 2019).

 

Λειτουργίες διαχείρισης ενέργειας για τις κονσόλες της οικογένειας Nintendo Switch

Οι κονσόλες της οικογένειας Nintendo Switch διαθέτουν πολλαπλές επιλογές διαχείρισης ενέργειας, μεταξύ των οποίων το Sleep Mode (Λειτουργία Αδρανοποίησης), και το Auto-Sleep (Αυτόματη Λειτουργία Αδρανοποίησης).

Το Auto-Sleep (Αυτόματη Λειτουργία Αδρανοποίησης) μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε ενέργεια μειώνοντας τον χρόνο παραμονής των κονσολών της οικογένειας Nintendo Switch σε κατάσταση υψηλής κατανάλωσης ενέργειας, η οποία ενεργοποιείται μετά από μια ορισμένη περίοδο αδράνειας (δείτε εδώ τις προεπιλεγμένες τιμές).

Το Sleep Mode (Λειτουργία Αδρανοποίησης) είναι μια κατάσταση λειτουργίας που καταναλώνει λιγότερη ενέργεια ενώ διατηρεί κάποιες βασικές λειτουργικότητες. Υπάρχουν αρκετές μορφές αυτής της λειτουργίας χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας.

  • Sleep Mode (Λειτουργία Αδρανοποίησης): Διατίθεται για όλα τα μοντέλα Nintendo Switch. Αυτή είναι η προεπιλεγμένη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας για όλα τα μοντέλα. Προσφέρει μια γρήγορη λειτουργία επαναφοράς που επιτρέπει στους χρήστες να συνεχίσουν την τελευταία τους δραστηριότητα πριν από την ενεργοποίηση του Sleep Mode (Λειτουργία Αδρανοποίησης). Ανατρέξτε στην ενότητα Υποστήριξη για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Sleep Mode (Λειτουργία Αδρανοποίησης) και το πώς να εξατομικεύσετε τις ρυθμίσεις για το Sleep Mode (Λειτουργία Αδρανοποίησης).
  • Sleep Mode (Λειτουργία Αδρανοποίησης) με ενσύρματη σύνδεση: Μπορείτε να επιλέξετε να διατηρήσετε τη σύνδεση στο διαδίκτυο (προεπιλογή για το Nintendo Switch) ή να δώσετε προτεραιότητα στη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας (προεπιλογή για το Nintendo Switch - Μοντέλο OLED). Επισκεφτείτε την ενότητα Υποστήριξης για να μάθετε πώς να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις.
  • Απενεργοποιημένη: Όλες οι κονσόλες της οικογένειας Nintendo Switch μπορούν να απενεργοποιηθούν. Επισκεφτείτε την ενότητα της Υποστήριξης για να μάθετε πώς να απενεργοποιήσετε την κονσόλα σας.

 

Αποδοτικότητα πόρων και κονσόλες της οικογένειας Nintendo Switch

Διατήρηση των κονσολών της οικογένειας Nintendo Switch σε καλή κατάσταση λειτουργίας

Επέκταση του χώρου αποθήκευσης για τις κονσόλες της οικογένειας Nintendo Switch

Υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης του χώρου αποθήκευσης των κονσολών της οικογένειας Nintendo Switch, που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση λογισμικού με δυνατότητα λήψης, περιεχόμενο με δυνατότητα λήψης (DLC) και λήψης στιγμιότυπων οθόνης ή βίντεο παιχνιδιού, μέσω κάρτας microSD. Για λεπτομέρειες, επισκεφθείτε την ενότητα της Υποστήριξης:

Κανονισμός επισκευής κονσολών της οικογένειας Nintendo Switch

Τα προϊόντα της Nintendo είναι κατασκευασμένα για να διαρκούν, αλλά αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την κονσόλα σας της οικογένειας Nintendo Switch, επικοινωνήστε με την Υποστήριξη πελατών μας ή προγραμματίστε μια επισκευή μέσω της πύλης επισκευών:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες επισκευής μας ακόμη και αν η κονσόλα σας της οικογένειας Nintendo Switch δεν καλύπτεται πλέον στα πλαίσια της εγγύησης. Λάβετε υπόψη ότι μόνο οι εξουσιοδοτημένοι επισκευαστές της Nintendo μπορούν να πραγματοποιήσουν τους απαραίτητους διαγνωστικούς ελέγχους για την επισκευή των κονσολών Nintendo. Ορισμένα εξαρτήματα (π.χ. μητρική πλακέτα, οθόνη LCD/OLED, εσωτερική μπαταρία) διατίθενται μόνο σε εξουσιοδοτημένους επισκευαστές της Nintendo για την επισκευή κονσολών της οικογένειας Nintendo Switch.

Πώς να επαναφέρετε την κονσόλα σας της οικογένειας Nintendo Switch στις εργοστασιακές ρυθμίσεις

Είναι δυνατή η επαναφορά της κονσόλας σας της οικογένειας Nintendo Switch στις προεπιλεγμένες εργοστασιακές ρυθμίσεις. Συνήθως αυτό σημαίνει ότι όλα τα δεδομένα διαγράφονται από την κονσόλα και οι ρυθμίσεις επανέρχονται στην αρχική κατάσταση στην οποία τα αγοράσατε.

Είναι επίσης δυνατή η επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων διατηρώντας παράλληλα ορισμένα από τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στην κονσόλα. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων, δείτε:

Ανακύκλωση και επεξεργασία στο τέλος του κύκλου ζωής των κονσολών της οικογένειας Nintendo Switch

Προστατέψτε το περιβάλλον ανακυκλώνοντας την κονσόλα σας στο τέλος της ωφέλιμης ζωής της. Για λεπτομέρειες, δείτε:

ΑΡΧΙΚΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ NINTENDO SWITCH ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ DIGITAL DOWNLOADS Η ΕΤΑΙΡΙΑ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ NINTENDO ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδοποίηση ανακατεύθυνσης. Ο σύνδεσμος στον οποίο κάνατε κλικ σάς ανακατευθύνει σε έναν εξωτερικό δικτυακό τόπο. Η CD Media δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών που βρίσκονται σε οποιονδήποτε συνδεδεμένο δικτυακό τόπο. Εάν δεν θέλετε να επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα, μπορείτε να επιστρέψετε στην προηγούμενη σελίδα.

Redirecting in 5 sec...