ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ STEAM CARDS

Οι Steam Gift Cards λειτουργούν σαν δωροεπιταγή την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Steam http://store.steampowered.com/ για αγορά παιχνιδιών, λογισμικού, πίστωση του πορτοφολιού και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο μπορείτε να αγοράσετε στο Steam. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε χιλιάδες παιχνίδια κάθε είδους.

Απολαύστε αποκλειστικές προσφορές, αυτόματες ενημερώσεις παιχνιδιών και άλλες σπουδαίες λειτουργίες. Με τις Steam Gift Cards μπορείτε να χαρίσετε παιχνίδια σε φίλους και συγγενείς σας.
Σημείωση: Οι Steam Gift Cards θα μετατραπούν στο νόμισμα του πορτοφολιού Steam σας κατά την εξαργύρωση, ανεξάρτητα από το πού αγοράστηκαν.

STEAM PLAY

Το Steam προσφέρει μια τεράστια γκάμα παιχνιδιών για PC, Mac και Linux πολλά από τα οποία υποστηρίζουν Steam Play ώστε να μπορείτε να τα αγοράζετε μία φορά και να τα παίζετε παντού. Όπου εμφανίζεται ή εννοείται ότι υποστηρίζει το συγκεκριμένο παιχνίδι Steam Play. Επίσης μπορείτε να παίξετε διαδικτυακά με κάθε πλατφόρμα ώστε να παίζετε με όλους τους φίλους σας, ανεξάρτητα από το που συνδέονται.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ STEAM

Συνδεθείτε στην Κοινότητα Steam http://steamcommunity.com/ για να γνωρίσετε νέους παίκτες, να συνομιλήσετε εντός παιχνιδιού, να συνδεθείτε με άλλες ομάδες και να βρείτε εικόνες, μεταδόσεις, βίντεο, νέα, οδηγούς παιχνιδιών, κριτικές. Παράλληλα υπάρχουν και εργαστήρια όπου μπορείτε να ανταλλάξετε αντικείμενα και να δημιουργήσετε νέο περιεχόμενο για τα παιχνίδια σας διαμορφώνοντας το μέλλον τους όπως εσείς θέλετε.

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Windows XP, Vista ή 7
512 MB RAM
1 Ghz ή ταχύτερος επεξεργαστής

Intel Mac, OS X έκδοσης 10.7 (Lion) ή νεότερης έκδοσης.
Ποντίκι με 2 κουμπιά συνιστάται ιδιαίτερα

1GB χώρος στο σκληρό δίσκο (προτεινόμενος)
Σύνδεση στο Διαδίκτυο (προτείνεται ευρυζωνική)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ STEAM GIFT CARDS
  1. Τρέξτε το πρόγραμμα “Steam ή κατεβάστε το από το http://store.steampowered.com/about/ και εγκαταστήστε το.
  2. Δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό ή συνδεθείτε στον ήδη υπάρχον λογαριασμό σας με το email και τον κωδικό σας.
  3. Κάντε κλικ στο όνομα χρήστη (username) πάνω δεξιά και επιλέξτε “Λεπτομέρειες λογαριασμού”.
  4. Στην πρώτη ενότητα “Ιστορικό Καταστήματος και Αγορών” επιλέγετε το “Προσθήκη χρημάτων στο πορτοφόλι Steam”.
  5. Δεξιά στην οθόνη επιλέγετε “Εξαργύρωση δωροκάρτας ή κωδικού πορτοφολιού Steam” και εισάγετε τον κωδικό της κάρτας που βρίσκεται τυπωμένος στην απόδειξη
  6. Επιλέξτε το “Συνέχεια”. Η αξία της κάρτας θα προστεθεί στο λογαριασμό σας και είναι έτοιμος για χρήση.
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ STEAM

Συχνές ερωταποκρίσεις για τις Steam Cards θα βρείτε στο https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=1122-RTSC-0478

ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΩ;

ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ/ ΣΗΜΕΙΟ ΠΩΛΗΣΗΣ - στο σημείο των παιχνιδιών θα βρείτε και την ανάλογη Card. Την παίρνετε στο ταμείο και πληρώνετε το αντίτιμο. Ο ταμίας σας δίνει απόδειξη και ένα Κωδικό Ενεργοποίησης - ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΟΝ.

ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ – μπαίνετε στην ιστοσελίδα του λιανέμπορου της προτίμησης σας, επιλέγετε την κάρτα που θέλετε και πληρώνετε. Θα παραλάβετε ένα email με την απόδειξη και έναν Κωδικό Ενεργοποίησης – ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΟΝ.

Διαθέσιμα από τους παρακάτω συνεργάτες, είτε από την ιστοσελίδα τους είτε από τα σημεία πώλησης-καταστήματά τους.

ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΑ VIDEO

ΑΡΧΙΚΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ NINTENDO SWITCH ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ DIGITAL DOWNLOADS Η ΕΤΑΙΡΙΑ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ NINTENDO ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ