Κυκλοφορεί:
15-09-2017
Διαθέσιμο για:
XBOX1 PS4
Εκδότης:
TAKE2
Το αθλητικό παιχνίδι με την υψηλότερη βαθμολογία* αυτής της γενιάς κονσολών επιστρέφει με το NBA 2K18, με απαράμιλλη αυθεντικότητα και βελτιώσεις στο γήπεδο.Το NBA 2K18 συνεχίζει την παράδοση της σειράς ως “το χρυσό στάνταρ των παιχνιδιών προσομοίωσης μπάσκετ” (Sports Gamers Online) με ασυναγώνιστο ρεαλισμό και παιχνίδι πιστό στο NBA.   Το Legends Edition περιλαμβάνει:Φυσικά αντικείμενα:•    Συλλεκτική… Περισσότερα
Περιγραφή

Το αθλητικό παιχνίδι με την υψηλότερη βαθμολογία* αυτής της γενιάς κονσολών επιστρέφει με το NBA 2K18, με απαράμιλλη αυθεντικότητα και βελτιώσεις στο γήπεδο.
Το NBA 2K18 συνεχίζει την παράδοση της σειράς ως “το χρυσό στάνταρ των παιχνιδιών προσομοίωσης μπάσκετ” (Sports Gamers Online) με ασυναγώνιστο ρεαλισμό και παιχνίδι πιστό στο NBA.

 

NBA2K8_LE_INFOGRAPHIC


Το Legends Edition περιλαμβάνει:

Φυσικά αντικείμενα:
•    Συλλεκτική αφίσα με τον Shaquille O'Neal
•    5 κάρτες Panini,
•    Αποκλειστικά αυτοκόλλητα.

Ψηφιακό περιεχόμενο:
•    100.000 σε ψηφιακά χρήματα,
•    20 εβδομαδιαία πακέτα MyTEAM,
•    Αντικείμενα παιχνιδιού Shaq,
•    …και πολλά άλλα!

 ΚΑΤΑΚΤΗΣΤΕ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

Το μέλλον των λειτουργιών αθλητικής καριέρας του παιχνιδιού είναι εδώ και σας επιτρέπει να παίζετε το παιχνίδι όπως εσείς θέλετε. Προωθήστε την καριέρα σας στα παιχνίδια NBA, κυριαρχήστε στα γήπεδα στο The Playground, δηλώστε συμμετοχή στο σιρκουΐ Pro-Am ή ανακαλύψτε καταστήματα και χώρους εκδηλώσεων στο νέο περιβάλλον γειτονιάς που προσφέρεται για ανοιχτή περιπλάνηση. Περιλαμβάνονται νέα συστήματα αναβαθμίσεων και χορηγιών για το MyPLAYER, το μεγαλύτερο καστ χαρακτήρων μέχρι σήμερα, συμπεριλαμβανομένων παικτών του NBA και πάρα πολλά ακόμα.

MyTEAM

Συλλέξτε και παίξτε με κάρτες παικτών, που περιλαμβάνουν θρύλους του NBA από το παρελθόν και το παρόν. Φτιάξτε μια ομάδα με στάνταρ αποδοχές για τη νέα λειτουργία σεζόν Super Max ή στήστε τουρνουά 5v5 στη νέα λειτουργία Pack & Playoffs.

ELITE GAMEPLAY

Η νέα μηχανή PlayMotion αναβαθμίζει τον τρόπο ελέγχου και χειρισμού του παιχνιδιού από τον παίκτη σε νέα επίπεδα ρεαλισμού.  Πλέον, τα ντριμπλαρίσματα και η κίνηση της μπάλας δεν έχουν προκαθορισμένα animation. Αυτή η καινοτόμα τεχνολογία δημιουργεί δυναμικά τα animation για να δώσει στον παίκτη την καλύτερη δυνατή εμπειρία gameplay. Έχετε πλέον τον απόλυτο έλεγχο.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ

Η μεγαλύτερη λίστα σπορτκάστερ στην ιστορία των  αθλητικών παιχνιδιών, γίνεται ακόμα μεγαλύτερη. Οι θρυλικοί σπορτκάστερ Kobe Bryant και Kevin Garnett  συμμετέχουν εναλλάξ στις μεταδόσεις των αγώνων, μεταφέροντας την εμπειρία τους στο κοινό.

ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Οι μεγαλύτεροι παίκτες στην ιστορία του NBA από όλες τις 30 ομάδες μαζί στα ρόστερ για  πρώτη φορά. Δώστε τα όλα στο Play Now για να αναδειχθούν οι πραγματικά κορυφαίοι των κορυφαίων της σειράς.


 *Σύμφωνα με δεδομένα από το 2008 - 2016  του Metacritic.com <http://Metacritic.com

 

Screenshots
ΚΑΥΤΑ Νέα
Κριτικές