Κυκλοφορεί:
05-10-2018
Διαθέσιμο για:
XBOX1 PS4
Εκδότης:
2K
Εντυπωσιακά γραφικά. Μπείτε στη δράση μέσα από εντυπωσιακά γραφικά, ένταση που ανάβει τα αίματα και εκατοντάδες νέα gameplayanimations που σας επιτρέπουν να ζήσετε το WWE όπως ποτέ άλλοτε. MyCAREER. Βιώστε κρίσιμους αγώνες, λογομαχήστε με τους αντιπάλους σας και δώστε μορφή στη MyPLAYER καριέρα σας ενώ κινείστε στρατηγικά προς τη κορυφή του WWE. Μια αυθεντική ιστορία με αφήγηση από αστέρια του WWE… Περισσότερα
Περιγραφή
  • Εντυπωσιακά γραφικά. Μπείτε στη δράση μέσα από εντυπωσιακά γραφικά, ένταση που ανάβει τα αίματα και εκατοντάδες νέα gameplayanimations που σας επιτρέπουν να ζήσετε το WWE όπως ποτέ άλλοτε.
  • MyCAREER. Βιώστε κρίσιμους αγώνες, λογομαχήστε με τους αντιπάλους σας και δώστε μορφή στη MyPLAYER καριέρα σας ενώ κινείστε στρατηγικά προς τη κορυφή του WWE. Μια αυθεντική ιστορία με αφήγηση από αστέρια του WWE που κάνει το WWE 2K19 την καλύτερη εμπειρία MyCAREER μέχρι σήμερα
  • Επιστροφή του ShowcaseMode… με τον DanielBryan! ΝΑΙ! ΝΑΙ! ΝΑΙ! Ξαναζήστε το απίστευτο ταξίδι του αστέρα του WWE, DanielBryan. Από την καθοριστική στιγμή της καριέρας του στο WrestleMania 30 μέχρι τη σπαρακτική του απόσυρση και τη θριαμβευτική του επιστροφή το 2018, όλα με αφήγηση του ίδιου του DanielBryan. Ολοκληρώστε στόχους για να ξεκλειδώσετε χαρακτήρες, εμφανίσεις και αρένες.
  • Νέο Mode – 2K Towers. Ένας νέος τρόπος παιχνιδιού – το ολοκαίνουργιο 2Κ Towers! Πάρτε τον αγαπημένο σας αστέρα WWE ή MyPLAYER μέσα σε οποιοδήποτε πύργο με μια σειρά από αγώνες με ανελέητες προκλήσεις, απίστευτους περιορισμούς, αλλαγές κανόνων και δυναμικό επίπεδο δυσκολίας όλα παρουσιασμένα με έναν πρωτόγνωρο τρόπο για το WWE 2K.
  • Τεράστιο πλήθος χαρακτήρων. Η λίστα του WWE 2K19 είναι η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής και είναι γεμάτη με τους αγαπημένους σας WWESupersters, Legends και HallofFamers μαζί με γνωστά πρόσωπα από το NXT! Παίξτε ως τα αστέρια του σήμερα όπως οι AJStyles, BrockLesnar,  SethRollins, BraunStrowman ή ShinsukeNakamura, καθώς και με θρύλους όπως ο “StoneColdSteveAustin, TheRock, André theGiant και πολλούς άλλους! Με πάνω από 200 χαρακτήρες που μπορείτε να παίξετε, ο αριθμός των επικών αγώνων που μπορείτε να διοργανώσετε είναι σχεδόν ατελείωτος!
Screenshots
ΚΑΥΤΑ Νέα
Κριτικές