Κυκλοφορεί:
14-09-2018
Διαθέσιμο για:
XBOX1 PS4 PCCD
Εκδότης:
SQUARE ENIX LIM.(EIDOS)
Βιώστε την καθοριστική στιγμή της Lara Croft καθώς γίνεται Tomb Raider. Στο Shadow of the Tomb Raider, η Lara πρέπει να επιβιώσει σε μια θανάσιμη ζούγκλα, να ξεπεράσει τρομακτικούς τάφους και να δείξει επιμονή στην πιο δύσκολη στιγμή. Καθώς αγωνίζεται για να σώσει τον κόσμο από την επερχόμενη αποκάλυψη των Μάγια, η Lara θα πρέπει να εκπληρώσει το πεπρωμένο της και να γίνει Tomb Raider. Χαρακτηριστικά Επιβιώστε… Περισσότερα
Περιγραφή

Βιώστε την καθοριστική στιγμή της Lara Croft καθώς γίνεται Tomb Raider. Στο Shadow of the Tomb Raider, η Lara πρέπει να επιβιώσει σε μια θανάσιμη ζούγκλα, να ξεπεράσει τρομακτικούς τάφους και να δείξει επιμονή στην πιο δύσκολη στιγμή. Καθώς αγωνίζεται για να σώσει τον κόσμο από την επερχόμενη αποκάλυψη των Μάγια, η Lara θα πρέπει να εκπληρώσει το πεπρωμένο της και να γίνει Tomb Raider.

Χαρακτηριστικά

  • Επιβιώστε και κυριαρχήστε στο πιο θανατηφόρο σημείο της γης: Επιβιώστε σε ένα άγριο περιβάλλον ζούγκλας. Εξερευνήστε υποβρύχια περιβάλλοντα γεμάτα περάσματα και βαθιές σήραγγες.
  • Γίνετε ένα με τη ζούγκλα: Χωρίς αριθμητική υπεροχή και με λιγότερα όπλα, η Lara πρέπει να χρησιμοποιήσει τη ζούγκλα προς όφελός της. Χτυπήστε χωρίς προειδοποίηση και εξαφανιστείτε σαν ένα τζάγκουαρ, χρησιμοποιήστε λάσπη σαν καμουφλάζ και ενσταλάξτε το φόβο στους εχθρούς για να σπείρετε το χάος.
  • Ανακαλύψτε σκοτεινούς και βίαιους τάφους: Οι τάφοι είναι πιο τρομακτικοί από ποτέ. Απαιτούν προηγμένες τεχνικές αναρρίχησης για να τους φτάσετε και όταν μπείτε μέσα, είναι γεμάτοι από θανατηφόρα παζλ.
  • Αποκαλύψτε ζωντανή ιστορία: Ανακαλύψτε μια κρυμμένη πόλη και εξερευνήστε το μεγαλύτερο χώρο που υπήρξε ποτέ σε ένα παιχνίδι Tomb Raider.
Screenshots
ΚΑΥΤΑ Νέα
Κριτικές