Κυκλοφορεί:
28-08-2018
Διαθέσιμο για:
SWITCH
Εκδότης:
CAPCOM
Το Monster Hunter Generations Ultimate είναι η συνέχεια του Monster Hunter Generations, έρχεται αποκλειστικά στο Nintendo Switch. Παίξτε ως γενναίο κυνηγός που αντιμετωπίζει τεράστια τρομακτικά τέρατα τα οποία όμως σας παρέχουν υλικά για να δημιουργήσετε μοναδικά όπλα και εξοπλισμό. Πηγαίνετε σε εκατοντάδες αποστολές, μόνος ή παρέα με φίλους, προστατέψτε τα χωριά από την απειλή των τεράτων γνωστών… Περισσότερα
Περιγραφή

Το Monster Hunter Generations Ultimate είναι η συνέχεια του Monster Hunter Generations, έρχεται αποκλειστικά στο Nintendo Switch. Παίξτε ως γενναίο κυνηγός που αντιμετωπίζει τεράστια τρομακτικά τέρατα τα οποία όμως σας παρέχουν υλικά για να δημιουργήσετε μοναδικά όπλα και εξοπλισμό. Πηγαίνετε σε εκατοντάδες αποστολές, μόνος ή παρέα με φίλους, προστατέψτε τα χωριά από την απειλή των τεράτων γνωστών ως FatedFour, αλλά και το ακόμα πιο επικίνδυνο ElderDragon. Περιλαμβάνει κλασσικό παιχνίδι με νέα πλοκή, νέες περιοχές για να εξερευνήσετε και τέρατα για να πολεμήσετε, αλλά και κλασσικά αγαπημένα όπως το Zinogre και το Nargacuga.

  • Πολλά τέρατα. Αντιμετωπίστε τον μεγαλύτερο αριθμό τεράτων της σειράς, με νέα τέρατα και τον μυστηριώδη ElderDragonVastax.
  • Co-opmultiplayer. Συνδεθείτε και κυνηγήστε online με έως άλλους 3 κυνηγούς ή συναντηθείτε και παίξτε τοπικά με το localplay.
  • Παίξτε παντού! Με το NintendoSwitch μπορείτε να παίξετε online με τους φίλους σας, στην τηλεόραση με το tabletopmode ή όπου και να βρίσκεστε με το handheldmode.
  • Νέα επίπεδα προκλήσεων. Πέρα από τα προηγούμενα επίπεδα αποστολών (lowrank/highrank), υπάρχει και ένα νέο επίπεδο 'G’ το οποίο έχει δημιουργηθεί για να προκαλέσει τις στρατηγικές μάχης των πιο έμπειρων παικτών. Οι εχθροί είναι ακόμα πιο αδυσώπητοι και χρησιμοποιούν κινήσεις και ικανότητες που δεν θα συναντήσετε υπό κανονικές συνθήκες.
  • Προσαρμόστε το παιχνίδι σας. Τα στυλ παιχνιδιού και οι κινήσεις έχουν επεκταθεί με δύο νέα στυλ τα οποία σας επιτρέπουν να κάνετε ακόμα πιο λεπτομερείς χειρισμούς.
  • Crafting. Νικήστε τεράστια τέρατα για να αποκτήσετε υλικά για την κατασκευή αμέτρητων όπλων και πανοπλιών που τώρα μπορούν να μοιάζουν σε εμφάνιση με τα τέρατα.
Screenshots
ΚΑΥΤΑ Νέα
Κριτικές