Κυκλοφορεί:
29-06-2018
Διαθέσιμο για:
XBOX1 PS4
Εκδότης:
UBISOFT
Το νέο παιχνίδι της σειράς σας φέρνει την συναρπαστική δράση του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε έναν εντυπωσιακό ανοιχτό κόσμο. Καλως ήλθατε στο Motornation, το μεγάλο, πλούσιο παράδεισο του μηχανοκίνητου αθλητισμού που εκτείνεται σε όλο το εύρος των ΗΠΑ. Εξερευνήστε χωρίς όρια τη γη, τη θάλασσα και τον αέρα. Από άκρη σε άκρη μαζεύονται ερασιτέχνες, επαγγελματίες και σόουμαν, για να συναγωνιστούν σε αθλήματα.… Περισσότερα
Περιγραφή

Το νέο παιχνίδι της σειράς σας φέρνει την συναρπαστική δράση του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε έναν εντυπωσιακό ανοιχτό κόσμο. Καλως ήλθατε στο Motornation, το μεγάλο, πλούσιο παράδεισο του μηχανοκίνητου αθλητισμού που εκτείνεται σε όλο το εύρος των ΗΠΑ. Εξερευνήστε χωρίς όρια τη γη, τη θάλασσα και τον αέρα. Από άκρη σε άκρη μαζεύονται ερασιτέχνες, επαγγελματίες και σόουμαν, για να συναγωνιστούν σε αθλήματα. Διαγωνιστείτε μαζί τους και μοιραστείτε τα αποτελέσματα με τον κόσμο. Το The Crew® 2 σας δίνει τη δυνατότητα να δείξετε τις ικανότητες σας και να γίνετε ο πρωταθλητής σε μια γκάμα από αθλήματα.

Χαρακτηριστικά

Καλως ήλθατε στο Motornation - εξερευνήστε τη γη, τη θάλασσα και τον αέρα. Δοκιμάστε τα όρια και ζήστε νέες εμπειρίες σε εικονικές τοποθεσίες. Σκίστε τα σύννεφα και ελιχθείτε μέσα από την ομίχλη πάνω από τα Rocky Mountains, κάψτε λάστιχο στους δρόμους της Νέας Υόρκης, διασχίστε τα νερά του ποταμού Μισσισίπι και εξερευνήστε κάθε εκατοστό του Γκραν Κάνιον. Οδηγήστε το υπεραυτοκίνητο που πάντα ονειρευόσασταν, οδηγήστε μερικές από τις πιο εικονικές μηχανές και πάρτε τον έλεγχο των ταχύτερων ακροβατικών αεροπλάνων και ταχύπλοων.

Γίνετε ο πρωταθλητής. Όπως εσείς θέλετε. Μπείτε σε μια από τις τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες αθλητών: street, pro racer, off-road expert και freestyler. Θα σας δοθεί εξοπλισμός και θα μάθετε το είδος και τους κανόνες του αθλήματος. Μέσα από αγώνες και τυχαίες συναντήσεις θα ανακαλύψετε και θα τελειοποιήσετε το προσωπικό σας στιλ, θα συλλέξετε και θα τροποποιήσετε τα οχήματα σας για να τα επιδείξετε στο HQ και να αφήσετε το στίγμα σας στον αθλητισμό.

Μοιραστείτε και ξεχωρίστε σε έναν διασυνδεδεμένο κόσμο. Ο κόσμος του The Crew® 2 σας επιτρέπει να μοιραστείτε τα προσωπικά σας επιτεύγματα και τις μοναδικές στιγμές που ζήσατε με τους φίλους σας και τους συναθλητές σας. Κάθε φορά που ολοκληρώνετε κάποιο επίτευγμα, αυτό αποθηκεύεται ως πρόκληση για τους άλλους παίκτες, ενώ και εσείς προσπαθείτε να ξεπεράσετε τα επιτεύγματα των άλλων. Καταγράψτε και μοιραστείτε τις καλύτερες στιγμές σας με το πάτημα ενός κουμπιού.

Screenshots
ΚΑΥΤΑ Νέα
Κριτικές