Κυκλοφορεί:
04-05-2018
Διαθέσιμο για:
SWITCH
Εκδότης:
NINTENDO
Το Donkey Kong Country: Tropical Freeze έρχεται στο Nintendo Switch! Οι εισβολείς Snowmads έχουν ρίξει το νησί του Donkey Kong σε βαρύ χειμώνα και οι Kongs πρέπει να σώσουν την κατάσταση! Παίξτε με τους Donkey Kong, Diddy Kong, Dixie Kong, Cranky Kong και Funky Kong καθώς κολυμπούν, πηδάνε και σερφάρουν στα γεμάτα δράση νησιά. Ανακαλύψτε κρυμμένα collectibles και πολεμήστε εντυπωσιακούς εχθρούς! Χρησιμοποιήστε… Περισσότερα
Περιγραφή

Το Donkey Kong Country: Tropical Freeze έρχεται στο Nintendo Switch! Οι εισβολείς Snowmads έχουν ρίξει το νησί του Donkey Kong σε βαρύ χειμώνα και οι Kongs πρέπει να σώσουν την κατάσταση!

Παίξτε με τους Donkey Kong, Diddy Kong, Dixie Kong, Cranky Kong και Funky Kong καθώς κολυμπούν, πηδάνε και σερφάρουν στα γεμάτα δράση νησιά. Ανακαλύψτε κρυμμένα collectibles και πολεμήστε εντυπωσιακούς εχθρούς! Χρησιμοποιήστε τις μοναδικές ικανότητες κάθε χαρακτήρα για να εξερευνήσετε κάθε γωνιά των νησιών για να βρείτε ειδικά αντικείμενα και κρυμμένες εξόδους.

Funky town

Αποκλειστικά στο Nintendo Switch. Παίξτε ένα νέο mode παιχνιδιού ως o μοδάτος σέρφερ Funky Kong! Μπορεί να κάνει διπλά άλματα, να αιωρηθεί, να κάνει ατελείωτα βαρελάκια και υποβρύχιες σβούρες! Χάρη στη στιβαρή του σανίδα ξεπερνάει ακόμα και τα καρφιά. Με αυτόν στο πλευρό σας, ακόμα και οι δύσκολες πίστες θα μοιάζουν παιχνιδάκι.

Χαρακτηριστικά

Co-op Kong – Παίξτε μαζί με έναν φίλο στο co-operative mode για δύο παίκτες. Συνεργαστείτε και ‘παγώστε’ τα σχέδια των Snowmads!

Solo modes – Μπορείτε να παίξετε και μόνοι σας! Τρέξτε, πηδήξτε και κολυμπήστε μέσα από side-scrolling πίστες, αρπάξτε φρούτα και κατατροπώστε εχθρούς ενώ προσπαθείτε να φτάσετε το στόχο σας.

Moves – Νέες κινήσεις για τους χαρακτήρες!

Get in motion! - Οι Kongs δεν περιμένουν – όταν τα πόδια τους δεν φτάνουν, χρησιμοποιούν και άλλα οχήματα!

Collectibles & items – Ανακαλύψτε κρυμμένα collectibles για να ξεκλειδώσετε πρόσθετο περιεχόμενο, ή ανταλλάξτε Banana Coins για χρήσιμα αντικείμενα μέσα από το κατάστημα του Funky Kong.

Χαρείτε την περιπέτεια - anytime, anywhere, with anyone!

Screenshots
ΚΑΥΤΑ Νέα
Κριτικές