Κυκλοφορεί:
28-07-2017
Εκδότης:
NINTENDO
Ένα νέο μέλος της οικογένειας Nintendo 3DS Το New Nintendo 2DS XL παίζει όλα τα παιχνίδια Nintendo 3DS σε 2D. Με μεγάλη οθόνη 4.88 ιντσών, και βάρος περίπου 260 γραμμάρια, είναι έναν νέο είδος Nintendo 2DS.   Περισσότερες επιλογές χειρισμού Το New Nintendo 2DS XL περιλαμβάνει μοχλό C και κουμπιά ZL/ZR, που σας δίνουν περισσότερες επιλογές χειρισμού στα συμβατά παιχνίδια. Ο μοχλός C επιτρέπει μεγαλύτερη… Περισσότερα
Περιγραφή

Ένα νέο μέλος της οικογένειας Nintendo 3DS

Το New Nintendo 2DS XL παίζει όλα τα παιχνίδια Nintendo 3DS σε 2D. Με μεγάλη οθόνη 4.88 ιντσών, και βάρος περίπου 260 γραμμάρια, είναι έναν νέο είδος Nintendo 2DS.

Control Options  Amiibo Support

Περισσότερες επιλογές χειρισμού

Το New Nintendo 2DS XL περιλαμβάνει μοχλό C και κουμπιά ZL/ZR, που σας δίνουν περισσότερες επιλογές χειρισμού στα συμβατά παιχνίδια. Ο μοχλός C επιτρέπει μεγαλύτερη ακρίβεια στον χειρισμό, ανάλογα με το πόσο τον πιέζετε.

amiibo support

Η επικοινωνία κοντινού πεδίου (NFC) είναι ενσωματωμένη στην κάτω οθόνη. Αν τοποθετήσετε ένα amiibo (πωλείται ξεχωριστά) επάνω της ενώ παίζεται συμβατό λογισμικό, μπορείτε να διαβάσετε και να γράψετε δεδομένα στο amiibo για να βελτιώσετε την εμπειρία παιχνιδιού με απρόσμενα αποτελέσματα!

Kids Play

Παίζει όλα τα παιχνίδια Nintendo 3DS και Nintendo DS

Όλο το λογισμικό για Nintendo 3DS μπορεί να παίξει στο New Nintendo 2DS XL, συμπεριλαμβανομένου και του λογισμικού New Nintendo 3DS, σε 2D. Λογισμικό από άλλες περιοχές δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Δεν είναι δυνατόν να παίξετε παιχνίδια Nintendo DS που απαιτούν αξεσουάρ.

N2DSXL BLUE  N2DSXL ORANGE

Τι περιλαμβάνεται στη συσκευασία;

    •    Σύστημα New Nintendo 2DS XL x 1
    •    Γραφίδα New Nintendo 2DS XL x 1
    •    Κάρτα μνήμης microSDHC 4GB) x 1
    •    Κάρτα AR x 6
    •    Εγχειρίδιο οδηγιών x 1
    •    Προσαρμογέας AC x 1

Παρακαλώ σημειώστε: η γραφίδα stylus και η κάρτα microSDHC είναι τοποθετημένες μέσα στη συσκευή.

Φωτογραφίες Προϊόντος
ΚΑΥΤΑ Νέα
Κριτικές